Bezig met het laden van Evenementen

« All Evenementen

  • Deze evenement zijn geslaagd.

De Maand van de Vreemde Talen

8 juni 2021 @ 15:30 - 17:00

€15

Om 15.30 verzorgen Eline en Marrit een webinar als onderdeel van De Maand van de Vreemde Talen, georganiseerd door Uitgeverij Coutinho. De titel van deze webinar is Digitale taaltaken in het mvt: hoe verleid je leerlingen om met elkaar in de doeltaal te communiceren? 

In deze webinar leggen we uit hoe interactie tussen leerlingen bijdraagt aan de ontwikkeling van zowel hun taalkennis als hun taalvaardigheid. We bekijken hoe digitale middelen als tekst-chat, audio-chat en video-chat ingezet kunnen worden om het doeltaalgebruik van leerlingen te bevorderen en proberen we met elkaar een aantal taken uit. Ook laten we voorlopige resultaten zien uit lopend onderzoek naar de invloed van digitale chattaken, dat momenteel uitgevoerd wordt in lessen Frans, Duits en Engels in het voortgezet onderwijs.

Kosten voor deze webinar zijn 15,-. Inschrijving verloopt via de website van Coutinho. Kijk ook even naar de rest van het programma! Zo geeft onze gast Sebastiaan Dönszelmann uit podcastaflevering 3 op 18 juni een workshop over Doeltaal-Leertaal.

Details

Datum:
8 juni 2021
Tijd:
15:30 - 17:00
Cost:
€15
Evenement categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
https://www.coutinho.nl/nl/maand-van-de-vreemdetalen

Organisator

Uitgeverij Coutino
Bekijk Organisator website