Podcast serie Marije Michel & Team Language Learning @RUG.nl

Op de Rijksuniversiteit Groningen laten Audrey Rousse-Malpat en Marije Michel masterstudenten van de Educatieve Master in de Moderne Vreemde Talen het vak ‘The CEFR in context’ afsluiten met het maken van een podcast. Dat levert interessante gesprekken op in allerlei verschillende talen en over verschillende onderwerpen, zoals meertaligheid, toetsing, differentiatie en praktische toepassingen van het ERK. Voor elk onderwerp interviewen studenten experts op het thema, en niet de minsten ook!
Tot nu toe bestaat de serie uit:
  • Mediation and Plurilingualism in the CEFR. Amarins Jager, Michelle Leegsma en Laura Polman interviewden de grondleggers van het ERK: Brian North en Enrica Piccardo, evenals Piet van Avermaet.
  • The CEFR and Assessment.  Gerbrich Dijkstra, Lize Hofman and Mark van der Wijk spraken met Rick de Graaff, Alessandra Corda en docent Niels Amperse.
  • El MCER y las diferencias en el aula. Eva van Balen, Leonne Brus en Marloes Wedzinga interviewden Espinola y Vázquez en Beatriz Cabrera Fernandez
  • Der Gemeinsame Europäische Referenzrahmen (GER) in der Praxis. Carolien Adema und Julia Ratering interviewden Christoph Nickenig en Iryna Menke-Bazhutkina.
en via de website van team Language Learning van de RUG.
Vond je deze publicatie interessant? Deel hem via social media.